Obat WanitaVICTORY VISION NETWORK Sdn. Bhd

VICTORY VISION NETWORK Sdn. Bhd(vivi-network).adalah sebuah syarikat yang sedang berkembang maju dalam menjalankan perniagaan pengedaran produk melalui gabungan jaringan pelbagai tingkat dan E-Dagang dengan wawasan agung menjadi rakan perniagaan kepada pelanggan-pelanggan dari pelbagai kategori dan peringkat usia. Syarikat ini terletak di salah sebuah negara yang sedang membangun yang terkenal di dunia, iaitu Kuala Lumpur, Malaysia.

Dengan plan pemasaran yang unik melalui gabungan pelbagai pemasaran yang interaktif dapat menjamin pendapatan melalui plan pemasaran yang menguntungkan semua pihak dari Pengguna, Ahli Perniagaan,Pengedar Bebas dan Syarikat, dan ianya boleh dilakukan melalui pengenalan produk VICTORY VISION NETWORK secara pertemuan atau perhubungan melalui internet yang merupakan bidang baru yang kini mula digemari ramai. Ini adalah kerana, ianya MUDAH, CEPAT, BERKESAN, SELAMAT dan KURANG KOS operasi. Dan yang penting, anda mampu jalankan PERNIAGAAN ini secara sambilan, tetapi mampu meraih pulangan LUMAYAN.

Kami dapat memberi penyelesaian bermutu tinggi, penjimatan kos dan tepat pada waktunya kepada pelanggan dengan pelbagai kontrak yang berasingan dan perkhidmatan penambahan nilai. Kesemua ini dapat direalisasikan oleh ahli-ahli, kakitangan-kakitangan, pembekal dan rakan perniagaan yang bekerja dengan sikap beretika, profesional dan saling menghormati.
Syarikat ini juga mengalu-alukan lebih ramai penyertaan bakat-bakat hebat untuk menjalinkan kerjasama agar syarikat dapat bersaing dengan lebih kompetitif di persada antarabangsa selaras dengan era globalisasi. Dengan kemudahan komunikasi internet yang berkesan beserta kepakaran kakitangan VICTORY VISION NETWORK  yang datang dari beberapa latarbelakang, dan mempunyai bakat dan kemahiran di bidang pembangunan teknikal, produk dan networking, SATU LEDAKAN MOMENTUM PASTI DAPAT DIREALISASIKAN..

MISI SYARIKAT.
Matlamat syarikat adalah memenuhi hasrat pengguna dan peniaga, iaitu dalam proses jual-beli, dua-dua pihak akan mendapat pulangan yang munasabah. VICTORY VISION NETWORK berdedikasi untuk menubuhkan dataran berasaskan pengguna, bersama orentasi menyatupadukan stokis secara berangkai daripada pelbagai perdagangan dan e-commerce. Maka ini membentuk satu mode operasi unik dikalangan pasaran yang penuh saingan.

VISI KAMI
Harapan agar semua pihak mendapat manafaat melalui Victory Vision Network dalam memenuhi KEPERLUAN di dalam kehidupan setiap insan dan mencapai segala IMPIAN yang di harapkan.

Iklan


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

et cetera
%d blogger menyukai ini: